Toiletpapir Tork T4 Advanced 2-Lags 34,7 M Hvid – (24 Ruller Pr. Karton)

100 kr.

Førsteklasses toiletpapir fra Tork med ekstra blødhed og absorberingsevne. Ideel til offentlige og kommercielle toiletter. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901216921548 Kategori:

Dette toiletpapir fra Tork er en nødvendighed for ethvert hjem, kontor eller virksomhed. Med sin fremragende kvalitet og praktiske design er Tork T4 Advanced 2-Lags toiletpapir den perfekte løsning til at opretholde hygiejnen på en effektiv og komfortabel måde.

Med en længde på 34,7 meter pr. rulle og 2-lags konstruktion er dette toiletpapir holdbart og absorberende, hvilket sikrer en behagelig og effektiv brug. Det bløde og skånsomme papir er ideelt til daglig brug og giver en behagelig oplevelse for brugeren.

Det hvide design tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum og passer perfekt til enhver indretning. Med 24 ruller pr. karton er der rigeligt med toiletpapir til at opfylde dine behov i lang tid fremover, hvilket gør det til en praktisk og omkostningseffektiv løsning.

Uanset om det bruges derhjemme, på kontoret eller i virksomheden, kan du være sikker på, at dette toiletpapir fra Tork lever op til dine forventninger og sikrer en ren og komfortabel oplevelse hver gang.

Investér i kvalitet og komfort med Tork T4 Advanced 2-Lags toiletpapir og oplev forskellen i dag. Lad ikke dine toiletbehov gå på kompromis med dårlig kvalitet – vælg Tork og få den optimale løsning til dine hygiejnebehov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork T4 Advanced 2-Lags 34,7 M Hvid – (24 Ruller Pr. Karton)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.