Toiletpapir Satino Prestige 2-Lag L120mxb9.2Cmxh25cm Fsc Nyfiber Hvid,12 Rl/Sæk – (12 Stk.)

360 kr.

Få en luksuriøs og bæredygtig toiletoplevelse med Satino Prestige toiletpapir. Blødt, stærkt og miljøvenligt – perfekt til ethvert hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900098233989 Kategori:

Toiletpapir behøver ikke bare være en praktisk nødvendighed – det kan også være en luksuriøs oplevelse for alle sanser. Med vores Satino Prestige 2-Lags toiletpapir i en elegant hvid farve, kan du hæve standarden i dit badeværelse og skabe en fornemmelse af ren luksus hver gang du besøger toilettet.

Dette eksklusive toiletpapir er lavet af FSC-certificeret nyfiber, hvilket betyder at det ikke blot er godt for dig, men også for miljøet. Du kan nyde den bløde og behagelige tekstur, som er skånsom mod din hud, samtidig med at du bidrager til bæredygtighed og bevaring af vores skove.

Med en længde på 120 meter per rulle og et format på 9,2 cm i bredden og 25 cm i højden, kan du nyde en langvarig forsyning af førsteklasses toiletpapir, der opfylder dine behov både derhjemme og på arbejdet. Hver sæk indeholder 12 ruller, så du kan være sikker på, at du altid har rigeligt med luksuriøst toiletpapir på lager.

Satino Prestige 2-Lags toiletpapir er designet med fokus på kvalitet og komfort, og vil med sikkerhed være en værdifuld tilføjelse til dit daglige liv. Gør din toiletrutine til et øjeblik af selvforkælelse med dette premium toiletpapir, og oplev forskellen i hver eneste brug. Lad ikke din toiletoplevelse være kedelig – gør den til et højdepunkt med Satino Prestige 2-Lags toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Satino Prestige 2-Lag L120mxb9.2Cmxh25cm Fsc Nyfiber Hvid,12 Rl/Sæk – (12 Stk.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.