Toiletpapir Tork Advanced T3 2-Lag L47.9Mxb11cm Fsc Hvid I Bulk,36 Pk X 252 Stk/Krt

475 kr.

FSC-certificeret Toiletpapir fra Tork i bulk tilbyder blødhed og styrke – den ideelle løsning til din virksomhed. Bestil nu og spar.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901466646340 Kategori:

Forestil dig et toilet, hvor hvert rul toiletpapir er som en lille luksuriøs gave til dig og dine gæster. Introducerer Tork Advanced T3 toiletpapir – det ultimative valg for dem, der værdsætter kvalitet, komfort og bæredygtighed på samme tid.

Med 2-lags styrke og en længde på 47,9 meter pr. rulle er dette toiletpapir det perfekte valg til enhver badeværelse eller offentlig facilitet. Fremstillet i et elegant hvidt design, tilføjer dette toiletpapir en fornemmelse af renhed og elegance til ethvert rum.

Men det stopper ikke der. Dette toiletpapir er FSC-certificeret, hvilket betyder, at det er produceret på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Så når du vælger Tork Advanced T3 toiletpapir, bidrager du også til at bevare vores smukke planet for fremtidige generationer.

Med 36 pakker af 252 ruller pr. kasse kan du være sikker på, at du aldrig løber tør for dette luksuriøse toiletpapir. Uanset om det er til dit hjem, kontoret eller en offentlig facilitet, er Tork Advanced T3 toiletpapir det ideelle valg for dem, der ønsker det bedste af det bedste.

Så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten, når du kan opgradere til Tork Advanced T3 toiletpapir i dag? Gør dig selv og dine gæster en tjeneste ved at vælge dette luksuriøse, komfortable og bæredygtige toiletpapir, der vil gøre enhver toiletoplevelse til ren og skær fornøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork Advanced T3 2-Lag L47.9Mxb11cm Fsc Hvid I Bulk,36 Pk X 252 Stk/Krt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.