Tork Advanced SmartOne toiletpapir 2 lag 6 ruller T8 472242

437 kr.

Investér i luksus på toilettet med vores Tork Advanced SmartOne toiletpapir. Spar plads, minimer spild og oplev høj kvalitet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300885954399 Kategori:

Tork Advanced SmartOne toiletpapir er et banebrydende produkt, der vil revolutionere din toiletoplevelse. Med sit innovative ét-ark-ad-gangen system er dette toiletpapir ikke kun utroligt hygiejnisk, det giver også op til 40% reduktion i forbrug sammenlignet med traditionelle toiletpapirsdispensere. Med Tork Advanced SmartOne får du mere kapacitet, hvilket betyder flere besøg pr. rulle og mindre tid brugt på at skifte papir.

Denne pakke indeholder 6 ruller toiletpapir med 2 lag, hvilket sikrer en blød og behagelig oplevelse for dig og dine gæster. Det ekstra bløde papir er skånsomt mod huden og sørger for en behagelig og luksuriøs følelse efter hvert toiletbesøg.

Tork Advanced SmartOne toiletpapir er designet til at passe perfekt til toiletter med lav, middel eller høj trafik. Uanset om det er på kontoret, i en restaurant eller derhjemme, vil dette toiletpapir opfylde alle dine behov og mere til. Med dets smarte og stilfulde design vil det også tilføje et strejf af elegance til enhver toiletopsætning.

Tag din toiletoplevelse til det næste niveau med Tork Advanced SmartOne toiletpapir. Ikke alene vil det forbedre hygiejneniveauet, det vil også spare dig tid, penge og besvær i det lange løb. Så hvorfor nøjes med mindre, når du kan få det bedste med Tork Advanced SmartOne? Gør dig selv en tjeneste og invester i kvalitet – du fortjener det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Advanced SmartOne toiletpapir 2 lag 6 ruller T8 472242”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.