Tork Advanced midi toiletpapir 2 lag 27 ruller T6 127530

722 kr.

Forkæl dig selv med Tork Advanced toiletpapir. Blødt, slidstærkt og miljøvenligt. Perfekt til hjemmet eller kontoret. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249302001843189 Kategori:

Tork Advanced midi toiletpapir er det ultimative valg til ethvert badeværelse, som ønsker komfort, kvalitet og pålidelighed. Med 2 lag og hele 27 ruller i en praktisk T6 pakke er dette toiletpapir et must-have for ethvert hjem, virksomhed eller institution.

Det 2-lags design giver en blød og behagelig følelse, samtidig med at det er stærkt og holdbart. Du kan have tillid til, at dette toiletpapir vil opfylde dine behov, uanset om det er til dagligdagens brug eller til gæster og kunder.

Med en Tork Twin Mid-size dispensersystem sikres en praktisk og optimal løsning, der gør det let at holde styr på forbruget og sikre, at der altid er toiletpapir til rådighed. Den moderne og stilfulde dispenser passer perfekt ind i enhver indretning og bidrager til en behagelig brugeroplevelse.

Til en overkommelig pris får du hele 27 ruller toiletpapir af høj kvalitet, der vil vare i lang tid og sikre, at du ikke løber tør lige foreløbig. Spar tid og penge ved at investere i Tork Advanced midi toiletpapir og nyd den luksuriøse følelse af blødt og behageligt toiletpapir hver dag.

Gør dig selv en tjeneste og opgrader din toiletopplevelse med Tork Advanced midi toiletpapir. Du fortjener det bedste, så hvorfor nøjes med mindre? Bestil i dag og oplev forskellen med det samme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Advanced midi toiletpapir 2 lag 27 ruller T6 127530”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.