Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir 6 ruller 360 meter T1

369 kr.

Beskrivelse: Optimer din badeværelsesoplevelse med Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir. 6 ruller med 360 meter høj kvalitet og bæredygtigt design. Perfekt til dig, der værdsætter kvalitet og miljøvenlighed. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300726056659 Kategori:

Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir er det ultimative valg, når det kommer til at opretholde hygiejneniveauet på din arbejdsplads, restaurant, hotel eller offentlige faciliteter. Med dette pakke med 6 ruller af høj kvalitet toiletpapir, kan du være sikker på, at dine gæster og kunder altid vil have adgang til frisk og blødt toiletpapir.

Hver rulle har imponerende 360 meter toiletpapir, hvilket sikrer langvarig brug og færre skift. Det betyder, at du kan spare tid og penge ved at reducere behovet for hyppig udskiftning. Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir er specielt designet til steder med høj brugerfrekvens, så du kan være sikker på at have nok toiletpapir til at imødekomme behovene hos både ansatte og gæster.

Det bløde og skånsomme toiletpapir er behageligt for huden og sikrer en behagelig oplevelse for brugeren. Den høje kvalitet og absorberingsevne gør det effektivt til at absorbere væske og holde håndteringen af ​​affald minimal.

Med Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir kan du være sikker på, at du investerer i et pålideligt og holdbart produkt, der lever op til dine forventninger. Glem bekymringer om upålideligt toiletpapir – med Tork’s pålidelige ry, er du garanteret en kvalitetsoplevelse hver gang.

Tag skridtet mod en mere hygiejnisk og behagelig oplevelse for dine medarbejdere, gæster og kunder med Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir. Ikke alene vil du sikre et rent og velplejet miljø, men du vil også vise, at du værdsætter kvalitet og komfort for dem, der besøger dine faciliteter. Gør den rigtige investering i dag og oplev forskellen med Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir – kvalitet, pålidelighed og komfort, når det er bedst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir 6 ruller 360 meter T1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.