Toiletpapir, neutral, 2-lags, 34,5m x 9,4cm, Ø10cm, hvid, 100% genbrugspapir

221 kr.

Forkæl dig selv med vores bløde og miljøvenlige toiletpapir – de perfekte dimensioner, neutral design og 100% genbrugspapir gør det til det ideelle valg.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300733138705 Kategori:

Med vores 2-lags toiletpapir i en neutral og elegant hvid farve er du sikret den ultimative kombination af kvalitet, komfort og bæredygtighed. Lavet af 100% genbrugspapir, er dette toiletpapir ikke kun skånsomt mod din hud, men også mod miljøet. Hver rulle kommer med en generøs længde på 34,5 meter og en bredde på 9,4 cm, hvilket sikrer dig langvarig brug og maksimal komfort.

Toiletpapiret er 2-lags, hvilket betyder dobbelt lag af blødhed og styrke, så du kan føle dig ren og frisk efter hvert brug. Den praktiske perforering gør det nemt at rive papiret af i passende størrelser, så du undgår spild og bruger præcis det, du har brug for. Med en hylsediameter på 10 cm passer dette toiletpapir perfekt til de fleste standard toiletrulleholdere.

Vores toiletpapir er ikke kun funktionelt, det er også et bevidst valg for en mere bæredygtig fremtid. Ved at vælge genbrugspapir reducerer du dit økologiske fodspor og bidrager til at skåne vores verdens skove og naturressourcer. Giv dig selv og din familie den bedste kombination af luksus og miljøvenlighed med vores 2-lags toiletpapir.

Tag skridtet mod en grønnere hverdag uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Med vores toiletpapir kan du nyde renheden og friskheden hver dag, velvidende om at du bidrager til at skabe en sundere planet for kommende generationer. Gør en positiv forskel med dit valg af toiletpapir – prøv vores 2-lags toiletpapir i dag og oplev forskellen det kan gøre for dig og for miljøet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir, neutral, 2-lags, 34,5m x 9,4cm, Ø10cm, hvid, 100% genbrugspapir”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.