Toiletpapir, Katrin Classic, 2-lags, 100m x 10cm, Ø13,7cm, hvid, 100% genbrugspapir 12 ruller

215 kr.

Forkæl dig selv hver dag med det blødeste og mest miljøvenlige toiletpapir fra Katrin Classic. 2-lags, 100m x 10cm, 100% genbrugspapir.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300918986742 Kategori:

Med Katrin Classic toiletpapir kan du løfte din badeværelsesoplevelse til et helt nyt niveau af komfort og kvalitet. Dette 2-lags toiletpapir er skabt med omtanke for både dig og miljøet, da det er fremstillet af 100% genbrugspapir. Nu kan du nyde den bløde og behagelige følelse af luksus på din egen toilettur hver dag.

Med en imponerende længde på 100 meter og en bredde på 10 centimeter får du et produkt, der varer længe og sikrer effektiv rengøring efter brug. De 12 ruller i pakken sikrer, at du aldrig løber tør for kvalitets toiletpapir. Med en diameter på 13,7 cm passer disse ruller perfekt i de fleste toiletrulleholdere, så du nemt kan integrere dem i dit badeværelsesdesign.

Katrin Classic toiletpapir er ikke bare praktisk og funktionelt, det er også en miljøvenlig løsning. Ved at bruge genbrugspapir reducerer du dit aftryk på miljøet og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Med en tykkelse på 2×16,3 g/m2 er dette toiletpapir både blødt og slidstærkt, hvilket sikrer en behagelig og effektiv oplevelse hver gang du bruger det.

Sæt en ny standard for hygiejne og komfort på dit badeværelse med Katrin Classic toiletpapir. Med en hylsediameter på 43 mm og et certifikat for kvalitet kan du trygt stole på dette produkt til dine daglige behov. Skab en luksuriøs oplevelse på toilettet og invester i det bedste for dig selv og miljøet med Katrin Classic toiletpapir. Din hverdag fortjener det bedste, så forkæl dig selv med det fineste toiletpapiroplevelse du fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir, Katrin Classic, 2-lags, 100m x 10cm, Ø13,7cm, hvid, 100% genbrugspapir 12 ruller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.