Toiletpapir, neutral, 2-lags, 44m x 9,5cm, Ø12cm, hvid, 100% nyfiber 56 ruller

222 kr.

Opgradér dit badeværelse med vores luksuriøse toiletpapir i høj kvalitet. Blødt, stærkt og miljøvenligt. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249301122228953 Kategori:

Dyk ned i en verden af renlighed og komfort med vores eksklusive toiletpapir fra ABENA Care-Ness Excellent serie. Dette toiletpapir er udformet med omtanke for både kvalitet og komfort, hvilket gør det til det oplagte valg til dit hjem, kontor eller virksomhed.

Med en længde på imponerende 44 meter og en bredde på 9,5 centimeter giver dette 2-lags toiletpapir dig den perfekte balance mellem holdbarhed og blødhed. Hver rulle har en diameter på 12 centimeter, hvilket sikrer, at du ikke løber tør lige foreløbig. Du får hele 56 ruller i denne pakke, så du kan være sikker på, at du altid har rigeligt toiletpapir ved hånden.

Det neutrale hvide design passer smukt ind på ethvert badeværelse og tilføjer et strejf af elegance til dine toiletbesøg. Fremstillet af 100% nyfiber er dette toiletpapir ikke blot behageligt mod huden, men også skånsomt mod miljøet.

Med ABENA Care-Ness Excellent toiletpapir får du ikke kun et praktisk produkt, men en oplevelse af ren luksus hver gang du besøger toilettet. Forkæl dig selv og dine gæster med det bedste inden for toilethygiejne og invester i kvalitetsprodukter, som du kan stole på.

Gør toilettid til ren forkælelse med vores 2-lags toiletpapir fra ABENA Care-Ness Excellent serie. Lad hver rulle være en påmindelse om, at din komfort og velvære er det vigtigste for os. Velkommen til en verden af renlighed, komfort og kvalitet – velkommen til ABENA Care-Ness Excellent toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir, neutral, 2-lags, 44m x 9,5cm, Ø12cm, hvid, 100% nyfiber 56 ruller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.