Tork 127540 Universal midi toiletpapir 1 lag 27 ruller T6

729 kr.

Forkæl dig selv med luksuriøst og blødt toiletpapir fra Tork. 1-lags, økonomisk pakke med 27 ruller. Bestil nu og oplev ren komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249301212830990 Kategori:

Tork 127540 Universal midi toiletpapir er den ultimative løsning til at opretholde hygiejnen og komforten på toilettet. Med 27 ruller af 1-lags toiletpapir i en praktisk T6 størrelse garanterer dette toiletpapir en langvarig forsyning, der holder badeværelset forsynet i lang tid.

Dette toiletpapir er skabt med fokus på både kvalitet og anvendelighed. Det 1-lags papir er blødt og behageligt mod huden, samtidig med at det er stærkt og holdbart. Du kan have tillid til, at dette papir vil give en pålidelig ydeevne hver gang det bruges.

Med Tork 127540 Universal midi toiletpapir kan du være sikker på, at dine gæster og brugere vil have adgang til det bedste inden for toiletpapir. Den praktiske T6 størrelse gør det nemt at indsætte rullerne i Tork Twin Mid-size dispensersystemet, hvilket skaber en smidig og problemfri oplevelse for alle.

Ikke kun er dette toiletpapir praktisk og effektivt, det er også en miljøvenlig løsning. Det er fremstillet med hensyn til bæredygtighed og er FSC®-certificeret, hvilket betyder at det kommer fra ansvarligt dyrkede træer. Ved at vælge Tork 127540 Universal midi toiletpapir viser du din støtte til en grønnere fremtid.

Uanset om det bruges i offentlige toiletter, virksomheder, restauranter eller private hjem, er Tork 127540 Universal midi toiletpapir det ideelle valg for dem, der ønsker det bedste til deres badeværelse. Sæt en ny standard for hygiejne og komfort med dette førsteklasses toiletpapir fra Tork. Gør dit badeværelse til et sted, hvor renhed og kvalitet mødes i perfekt harmoni.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork 127540 Universal midi toiletpapir 1 lag 27 ruller T6”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.