Toiletpapir, neutral, 2-lags, 33,75m x 9,8cm, Ø10cm, hvid, 100% nyfiber 64 ruller

289 kr.

Skab en hygiejnisk oplevelse med vores 2-lags toiletpapir af 100% nyfiber. Med 64 ruller får du langvarig kvalitet og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249301816211755 Kategori:

Dette toiletpapir er ikke bare en nødvendighed, det er en luksusoplevelse hver gang du besøger dit badeværelse. Med en længde på 33,75 meter og en bredde på 9,8 cm, er dette 2-lags toiletpapir skabt til at imødekomme dine behov med stil og elegance.

Med en kvalitet, der er i topklasse, er dette toiletpapir fremstillet af 100% nyfiber, hvilket giver en enestående sugeevne og blødhed. Du vil føle dig forkælet og velplejet, hver gang du bruger dette toiletpapir. En række på 64 ruller sikrer, at du altid har rigeligt toiletpapir til rådighed, så du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør i uheldige øjeblikke.

Det neutrale hvide design passer ind i ethvert badeværelse og tilføjer et strejf af elegance og tidløshed. Rullernes mål på Ø10 cm gør dem nemme at opbevare og skifter ved behov. Glem alt om de kedelige og billige toiletpapirer, der skuffer dig med deres dårlige kvalitet og svigtende evne til at holde til daglig brug.

Invester i din komfort, bekvemmelighed og velvære med dette fantastiske toiletpapir. Lad dig forkæle og nyd den luksus, det bringer til dit hjem. Gør din hverdag lidt smukkere og mere behagelig med dette toiletpapir, der vil forvandle dit badeværelse til en oase af velvære og stil. Forkæle dig selv og dine gæster med det bedste toiletpapir, der er skabt til at imødekomme dine behov og skabe en unik oplevelse hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir, neutral, 2-lags, 33,75m x 9,8cm, Ø10cm, hvid, 100% nyfiber 64 ruller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.