ABENA Care-Ness Excellent Mini jumbo toiletpapir 2-lags hvid 12 ruller x 170m 100% nyfiber

239 kr.

Forkæl dig selv med ABENA Care-Ness Excellent Mini jumbo toiletpapir. Ekstra blødt og holdbart i 2-lags kvalitet. Opnå maksimal komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249301121695490 Kategori:

t papiret er blødt og skånsomt mod huden samtidig med at det er slidstærkt og effektivt.

Med en længde på hele 170 meter per rulle og 12 ruller i en pakke, er dette toiletpapir et praktisk og økonomisk valg for virksomheder, institutioner og private husholdninger. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for toiletpapir, da denne pakke vil vare længe og sikre dig et konstant forsyning af kvalitetspapir.

Det hvide design giver et rent og professionelt udseende på ethvert badeværelse og tilføjer et strejf af elegance. Den mini jumbo størrelse sikrer, at rullerne passer let og praktisk i toiletrulleholdere, hvilket gør det nemt at skifte dem ud, når det er nødvendigt. Dette toiletpapir er ideelt til steder med højt trafik som restauranter, kontorer, skoler og offentlige badeværelser.

ABENA Care-Ness Excellent Mini jumbo toiletpapir er en pålidelig og holdbar løsning, der sikrer komfort og hygiejne. Med fokus på kvalitet og brugervenlighed er dette toiletpapir det perfekte valg for enhver, der værdsætter effektiv rengøring og økonomisk forbrug.

Gør dig selv og dine gæster en tjeneste ved at investere i ABENA Care-Ness Excellent Mini jumbo toiletpapir. Oplev den ultimative kombination af blødhed, holdbarhed og praktisk anvendelighed, der vil give dig en følelse af luksus hver gang du bruger det. Opgrader din toiletopplevelse med dette førsteklasses toiletpapir og mærk forskellen. Bestil din pakke i dag og oplev selv fordelene ved ABENA Care-Ness Excellent Mini jumbo toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ABENA Care-Ness Excellent Mini jumbo toiletpapir 2-lags hvid 12 ruller x 170m 100% nyfiber”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.