Abena Care-Ness 6058 Midi Jumbo toiletpapir 2-Lags 300 meter hvid 6 ruller

464 kr.

Forkæl dig selv med det blødeste og mest holdbare toiletpapir fra Abena Care-Ness. Langvarig kvalitet og komfort til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300937789384 Kategori:

Abena Care-Ness 6058 Midi Jumbo toiletpapir er en uundværlig løsning til alle offentlige rum, virksomheder og institutioner, der ønsker at tilbyde deres gæster og kunder den bedste toiletpapiroplevelse. Med en længde på 300 meter pr. rulle og et 2-lags design sikrer dette toiletpapir, at der altid er rigeligt til rådighed, selv i travle omgivelser.

Den hvide, bløde og skånsomme kvalitet af Abena Care-Ness 6058 toiletpapir giver brugerne en behagelig og hygiejnisk oplevelse, der efterlader en følelse af renhed og komfort. Det 2-lags design sikrer styrke og holdbarhed, så brugerne nemt kan tørre sig uden at bekymre sig om papiret flækker eller revner.

Med en praktisk Midi Jumbo størrelse passer disse toiletpapirruller perfekt til dispenser-systemer, hvilket gør det nemt at skifte dem ud, når det er nødvendigt. Den høje kapacitet på 300 meter pr. rulle betyder færre skift og mindre spild, hvilket er både økonomisk og miljøvenligt.

Abena Care-Ness 6058 Midi Jumbo toiletpapir er ikke bare en praktisk løsning, det er også en kvalitetsbetonet en. Med fokus på brugernes komfort og velvære er dette toiletpapir skabt til at imødekomme de højeste standarder for hygiejne og funktionalitet.

Så invester i Abena Care-Ness 6058 Midi Jumbo toiletpapir og lad dine gæster og kunder opleve den ultimative toiletpapiroplevelse. Gør hver toiletbesøg til en behagelig og bekvem oplevelse med dette førsteklasses toiletpapir, der sætter kvalitet og komfort i højsædet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Abena Care-Ness 6058 Midi Jumbo toiletpapir 2-Lags 300 meter hvid 6 ruller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.