Tork Advanced 120377 Mini Jumbo toiletpapir natur 12 ruller 2-Lags 170 meter

445 kr.

Opgrader din toiletpapiroplevelse med Tork Advanced Mini Jumbo toiletpapir. 2-lags, langvarig kvalitet og 170 meter pr. rulle. Perfekt til ethvert hjem eller kontor.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249301454834235 Kategori:

Når det kommer til at sikre rene og hygiejniske toiletforhold, er valget af toiletpapir essentielt. Med Tork Advanced 120377 Mini Jumbo toiletpapir i naturfarve får du ikke bare et pålideligt og effektivt produkt, men også en løsning, der skaber en behagelig og komfortabel oplevelse for brugerne.

Disse 12 ruller med 2-lags toiletpapir er designet til at opretholde en høj standard for hygiejne og komfort. Med en længde på imponerende 170 meter pr. rulle er dette toiletpapir ideelt til steder med en høj trafikmængde, såsom restauranter, kontorer, skoler eller offentlige institutioner.

Det 2-lags design sikrer, at papiret er blødt og skånsomt mod huden, samtidig med at det er holdbart og absorberende. Dette betyder, at brugerne kun behøver at bruge en minimal mængde papir pr. brug, hvilket igen reducerer spild og omkostninger.

Den naturlige farve på toiletpapiret bringer en følelse af renhed og friskhed til rummet, samtidig med at det skaber en behagelig æstetik. Du kan være sikker på, at dette Tork Mini Jumbo toiletpapir ikke kun opfylder dine hygiejnebehov, men også bidrager til en positiv oplevelse for alle brugere.

Med Tork Advanced 120377 Mini Jumbo toiletpapir i naturfarve får du en pålidelig og effektiv løsning, der kombinerer kvalitet, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Gør hver toiletoplevelse til en behagelig oplevelse med dette førsteklasses toiletpapir fra Tork.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Advanced 120377 Mini Jumbo toiletpapir natur 12 ruller 2-Lags 170 meter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.