BulkySoft Toiletpapir 2-lag P 27,5 m Hvid Comfort 96 rl (66030)

360 kr.

Forkæl dig selv med det blødeste toiletpapir fra BulkySoft – luksuriøs komfort og stærk holdbarhed i hvert ark. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194048900 Kategori:

Forestil dig at din hverdag bliver lidt mere luksuriøs, lidt mere komfortabel med hvert toiletbesøg. Forestil dig at du ikke længere behøver at bekymre dig om slidt og ubehageligt toiletpapir, men i stedet kan nyde den bløde og behagelige følelse af BulkySoft Toiletpapir. Dette 2-lags toiletpapir er skabt til at give dig den ultimative komfort og kvalitet i hver eneste rulle.

Med en længde på hele 27,5 meter pr. rulle kan du være sikker på, at du aldrig løber tør for toiletpapir på det mest ubelejlige tidspunkt. Perfekt perforeret og med en højde på 9,5 cm passer dette toiletpapir perfekt til enhver toiletrulleholder, hvilket gør det praktisk og funktionelt til enhver husstand eller virksomhed.

BulkySoft Toiletpapir er ikke kun praktisk og komfortabelt, det er også miljøvenligt. Lavet af genbrugsfibre og bæredygtige materialer kan du nyde godt af dette luksuriøse toiletpapir uden at bekymre dig om din miljøpåvirkning. Med en fast hylse, en hylsediameter på 4,5 cm og en rullediameter på 10 cm er dette toiletpapir ikke kun skånsomt mod din hud, men også mod miljøet.

Pakket i praktiske pakker med 8 ruller pr. pakke og 12 pakker pr. kolli, kan du være sikker på altid at have nok toiletpapir på lager til hele familien eller virksomheden. Indhyl dig i luksus og komfort med BulkySoft Toiletpapir, og gør hvert toiletbesøg til en oplevelse af ren velvære. Oplev den bløde og behagelige følelse af kvalitets toiletpapir, og lad dig forkæle hver dag. Din komfort er vores prioritet, så tøv ikke med at investere i det bedste for dig selv og dine kære. Med BulkySoft Toiletpapir får du ikke kun et produkt, du får en oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir 2-lag P 27,5 m Hvid Comfort 96 rl (66030)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.