BulkySoft Toiletpapir 2-lag P 36 m Hvid Premium 4 x 12 rl (66490)

229 kr.

Forkæl dig selv med luksus hver gang på toilettet med BulkySoft 2-lags toiletpapir – blødt, stærkt og ekstra langt. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197707018 Kategori:

BulkySoft Toiletpapir er den ultimative løsning til dit daglige behov for komfort og hygiejne på badeværelset. Med et 2-lags design af høj kvalitet vil dette toiletpapir ikke kun imponere dig med dets blødhed, men også med dets styrke og holdbarhed.

Eco Label PEFC Certificeringen sikrer dig, at dette toiletpapir er produceret med bæredygtighed i tankerne, hvilket gør det til et miljøvenligt valg for dig, der ønsker at tage ansvar for vores planet. Den hvide farve giver en ren og frisk følelse, mens det perforerede design gør det nemt at rive papiret af jævnt og præcist.

Med en rullehøjde på 9 cm og en rullediameter på 11,5 cm kan du nyde langvarig brug, uden konstant at skulle skifte ruller. Den faste hylse og hylsediameter på 4,5 cm sikrer en problemfri indsættelse i toiletrulleholderen. Hver rulle har en længde på 36 meter, hvilket betyder, at du får 12 ruller pr. pakke og 4 pakker i alt, så du aldrig løber tør for toiletpapir.

Giv dig selv og din familie den luksusoplevelse, de fortjener, med BulkySoft Toiletpapir. Lad dig forkæle af dets blødhed, nyd dens holdbarhed og vær stolt af dit valg af et miljøvenligt produkt. Gør hver tur på badeværelset til en behagelig oplevelse med dette premium toiletpapir, som vil opfylde dine forventninger til kvalitet og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir 2-lag P 36 m Hvid Premium 4 x 12 rl (66490)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.