BulkySoft Toiletpapir 2-lag P 46 m Hvid Comfort 10 x 4 rl (66046)

250 kr.

Forkæl dig selv med BulkySoft Toiletpapir – blødt, stærkt og miljøvenligt toiletpapir i høj kvalitet. Perfekt til din daglige luksusoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195302307 Kategori:

BulkySoft Toiletpapir er det ultimative valg for både private hjem og virksomheder, der ønsker den perfekte kombination af komfort, kvalitet og bæredygtighed. Med 2-lags konstruktion og en længde på 46 meter pr. rulle er dette toiletpapir designet til at opfylde dine behov med lethed og pålidelighed.

Det hvide design og den bløde tekstur gør BulkySoft Toiletpapir til en fornøjelse at bruge hver gang. Uanset om det er til daglig brug derhjemme eller på arbejdspladsen, vil dette toiletpapir give dig den optimale kombination af styrke og blødhed. Med en fast hylse og en hylsediameter på 7,6 cm er dette toiletpapir praktisk og nemt at installere.

BulkySoft Toiletpapir er ikke kun en pålidelig løsning, det er også en miljøvenlig en af slagsen. Med Eco Label Blauer Engel-certificeringen og brugen af genbrugsfibre kan du bruge dette toiletpapir med god samvittighed og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Hver gang du bruger BulkySoft Toiletpapir, er du med til at gøre en forskel for miljøet.

Med 40 ruller pr. kolli får du masser af toiletpapir til en overkommelig pris, hvilket gør det til en økonomisk fordelagtig løsning for både private husholdninger og virksomheder. Glem ikke at forene kvalitet, komfort og bæredygtighed med BulkySoft Toiletpapir og oplev den ultimative toiletpapiroplevelse i dag. Sørg for at have nok lagerbeholdning, så du aldrig løber tør for dette fantastiske toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir 2-lag P 46 m Hvid Comfort 10 x 4 rl (66046)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.