BulkySoft Toiletpapir 4-lag P 20,25 m Hvid Excellence 10 x 6 rl (66400)

339 kr.

Forkæl dig selv med det luksuriøse BulkySoft toiletpapir. 4-lag, blødt og stærkt – den perfekte kombination af kvalitet og komfort. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194048933 Kategori:

BulkySoft toiletpapir er en uovertruffen oplevelse af luksus og komfort. Med dens 4-lags blødhed og eksklusive hvide farve leverer dette toiletpapir en førsteklasses følelse, som vil efterlade dig forfrisket og velplejet hver gang du bruger det. Hver rulle er miljøvenlig certificeret med PEFC-mærket, hvilket garanterer, at produktet er fremstillet med bæredygtighed og respekt for vores natur.

Med en rullehøjde på 9,5 cm og en rullediameter på 11,8 cm tilbyder BulkySoft toiletpapir en generøs mængde papir, så du aldrig løber tør midt i det vigtigste øjeblik. Den faste hylse og perforerede design gør det nemt at rive af den perfekte mængde papir hver gang. Med en rullelængde på 20,25 meter pr. rulle og 6 ruller pr. pakke kan du være sikker på, at dette toiletpapir vil holde dig forsynet i lang tid.

Med 10 pakker pr. kolli er dette toiletpapir ideelt til familier, virksomheder eller enhver, der sætter pris på kvalitet og komfort i deres daglige rutine. Gør badeværelsesoplevelsen til ren luksus med BulkySoft toiletpapir, og lad dig forkæle med den bedste papirkvalitet, der tager sig af dine behov med stil og elegance. Optimer dit badeværelse med dette højkvalitets toiletpapir og få en uforglemmelig oplevelse af ultimativ komfort og velvære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir 4-lag P 20,25 m Hvid Excellence 10 x 6 rl (66400)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.