BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag 260 m Hvid Classic Ø26 cm 6 rl (65007)

195 kr.

Forkæl dig selv med BulkySoft Toiletpapir – det ekstra lange, bløde og absorberende toiletpapir, der holder længere. Opgrader din badeværelsesoplevelse i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195446354 Kategori:

Forestil dig at have BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag i dit badeværelse – en ægte klassiker, der aldrig skuffer. Dette toiletpapir er ikke kun en nødvendighed, det er en luksusoplevelse for dig og din familie. Med en længde på imponerende 260 meter pr. rulle, vil du opleve enestående holdbarhed og praktisk brug i lang tid.

BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi er specielt designet med PEFC-certificeret nyfiber/cellulose af højeste kvalitet, hvilket sikrer dig en blød og behagelig oplevelse hver gang. De 2 lag sikrer en perfekt kombination af styrke og blødhed, der gør dette toiletpapir ideelt til daglig brug.

Det elegante hvide design tilføjer et strejf af stil til dit badeværelse, mens den faste hylse og en diameter på 26 cm giver en perfekt balance mellem komfort og praktisk opbevaring. Med 6 ruller pr. kolli er du sikret en langvarig forsyning, der passer perfekt til en travl husstand.

Med BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi får du ikke kun en pålidelig og effektiv løsning til dine daglige behov, men også et miljøvenligt valg. Med PEFC-certificering kan du være tryg ved, at du bidrager til bæredygtigheden og bevarelsen af vores skove.

Forkæl dig selv og din familie med det bedste – invester i BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag og oplev den ultimative kombination af kvalitet, komfort og miljøvenlighed. Lad hver toiletoplevelse være en ren fornøjelse med dette enestående toiletpapir, der lever op til dine forventninger og mere til. Din hverdag fortjener det bedste, så vælg BulkySoft og mærk forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag 260 m Hvid Classic Ø26 cm 6 rl (65007)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.