BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag P 170 m Premium Hvid Ø20 cm 12 rl (65006)

245 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse og bløde BulkySoft Toiletpapir. Ekstra lang rulle med premium kvalitet. Oplev forskellen i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195414702 Kategori:

Drøm dig væk til et luksuriøst badeværelse med BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag. Dette toiletpapir er ikke bare almindeligt toiletpapir – det er en oplevelse af renhed og komfort, pakket ind i hvert eneste lag.

Med et Eco Label og PEFC Certificering kan du være helt tryg ved at bruge dette toiletpapir, velvidende at det er produceret med omtanke for miljøet. Den hvide farve og premium kvalitet af nyfiber og cellulose vil forkæle dit følsomme hud, mens de to lag toiletpapir giver dig den perfekte balance mellem styrke og blødhed.

Perforeret for nem brug og med en rullehøjde på 9 cm og en generøs rullediameter på 20 cm, er dette toiletpapir designet til at holde længe og minimere skift. Med en fast hylse og en hylsediameter på 6 cm er det nemt at skifte rullen, og med en imponerende rullelængde på 169,75 m får du hele 12 ruller i en pakke – så du aldrig løber tør.

Glem alt om billigt og tyndt toiletpapir, og opgrader din daglige rutine med BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag. Din familie vil takke dig for den ekstra komfort, og du vil nyde den luksuriøse følelse af at være velplejet hver dag. Optjen bonuspoint hos dine gæster, når de besøger dit badeværelse og oplever det bedste toiletpapir, de nogensinde har prøvet.

Til en overkommelig pris får du ikke bare toiletpapir; du får en hel spaoplevelse hjemme på dit eget badeværelse. Forkæl dig selv og dine kære med det bedste – vælg BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag, og oplev forskellen i dag. Din højst personlige velvære er kun ét toiletbesøg væk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag P 170 m Premium Hvid Ø20 cm 12 rl (65006)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.