BulkySoft Toiletpapir til spyd 2-lag P 178,5 m Ø14,8 18 rl (63000)

561 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse BulkySoft toiletpapir. Silkeblødt og miljøvenligt – perfekt til dit hjem. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197678763 Kategori:

Tag på en rejse af luksus og komfort med BulkySoft 2-lags toiletpapir til spyd. Dette fantastiske toiletpapir er skabt til at levere den ultimative oplevelse af blødhed og styrke til dine daglige toiletbesøg. Med en længde på imponerende 178,5 meter pr. rulle og en diameter på 14,8 cm, er dette toiletpapir designet til at vare og holde hele familien forsynet i lang tid.

BulkySoft toiletpapir er ikke kun en luksuriøs fornøjelse for dine sanser, det er også en fornuftig og miljøvenlig mulighed. Certificeret med Eco Label og PEFC, kan du bruge dette toiletpapir med god samvittighed og vide, at du bidrager til at bevare vores skove og miljø. Lavet af nyfiber og cellulose i 2 lag, er dette toiletpapir både blødt og stærkt, hvilket giver dig den perfekte kombination af komfort og holdbarhed.

Med perforering for nem afrivning og en rullehøjde på 8,6 cm passer dette toiletpapir perfekt til de fleste dispenser med 4 ruller. Og med 18 ruller pr. kolli har du altid rigeligt med toiletpapir på lager, så du ikke løber tør på de mest uheldige tidspunkter. Og det bedste af det hele – dette toiletpapir har ingen hylse, hvilket gør det endnu mere praktisk og miljøvenligt.

Så føl dig forkælet og velplejet hver gang du besøger toilettet med BulkySoft 2-lags toiletpapir til spyd. Lad dig omfavne af blødheden, styrken og kvaliteten af dette fantastiske toiletpapir, og oplev en ny dimension af renlighed og komfort. Gør dig selv og din familie en tjeneste ved at investere i dette høj kvalitets toiletpapir og gør hver dag lidt mere behagelig og bekymringsfri. Gør toilettid til en fornøjelse med BulkySoft.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir til spyd 2-lag P 178,5 m Ø14,8 18 rl (63000)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.