Katrin Toiletpapir 2-lag P 25 m, Hvid Classic, 64 rl (181402)

161 kr.

Forkæl dig selv med Katrin toiletpapir. Luksuriøst 2-lags papir, 25 meter per rulle. Klassisk hvidt design. Gør hver dag lidt mere behagelig.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196487170 Kategori:

Katrin Toiletpapir i hvid Classic er det perfekte valg til, når kun det bedste er godt nok. Med dette 2-lags toiletpapir får du førsteklasses kvalitet og en uovertruffen brugeroplevelse. Hvert 25 meter lange rulle er skabt med omhu og præcision for at sikre maksimal komfort og effektivitet.

Det bløde og absorberende papir sikrer, at selv de mest krævende opgaver på toilettet bliver håndteret med lethed. Uanset om du bruger det derhjemme, på arbejdet eller i offentlige miljøer, vil du altid kunne regne med Katrin Classic til at opfylde dine behov på bedste vis.

Det hvide design giver et rent og hygiejnisk udtryk, der passer ind i enhver indretning. Med 64 ruller i en pakke er der rigeligt med toiletpapir til at holde dig forsynet i lang tid fremover. Det er den perfekte løsning til alle, der sætter pris på kvalitet og pålidelighed i deres dagligdag.

Ved at vælge Katrin Toiletpapir investerer du i et produkt, der er skabt med omtanke for både brugerens velvære og miljøet. Sammensat af 100% genbrugspapir bidrager du samtidig til en mere bæredygtig fremtid ved at vælge denne miljøvenlige løsning.

Gør hver tur på toilettet til en luksuriøs oplevelse med Katrin Toiletpapir 2-lag i hvid Classic. Oplev selv den forbedrede kvalitet, den enestående holdbarhed og den betagende komfort, som dette produkt har at tilbyde. Vælg det bedste for dig selv og dine gæster – vælg Katrin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir 2-lag P 25 m, Hvid Classic, 64 rl (181402)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.