Katrin Toiletpapir 2-lag P 48 m Hvid Classic, 42 rl (104834)

198 kr.

Forkæl dig selv med luksuriøst og slidstærkt toiletpapir fra Katrin. 2-lags kvalitet, 48 meter pr. rulle. Perfekt komfort og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196487135 Kategori:

Dyp dine hænder i luksus og komfort med Katrin Toiletpapir 2-lag P 48 m Hvid Classic. Dette toiletpapir er ikke bare en vigtig del af dit daglige liv – det er en oplevelse i sig selv. Med en længde på 48 meter per rulle og 42 ruller i en pakke, får du masser af luksuriøst papir, der er designet til at tage sig godt af dig og dine gæster.

Den bløde tekstur og absorberende kvalitet af Katrin Classic toiletpapir vil forkæle dine sanser hver gang du bruger det. Lavet af 100% genbrugspapir, kan du nyde den ultimative komfort uden at gå på kompromis med miljøet. De 2 lag papir sikrer en stærk og holdbar oplevelse, så du kan være sikker på en pålidelig ydelse hver gang.

Uanset om det er til et offentligt rum eller dit eget hjem, passer Katrin Classic toiletpapir perfekt ind. Det er designet til at opløses hurtigt i vand, hvilket gør det til en bekvem løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med et elegant hvidt udseende tilføjer dette toiletpapir også et strejf af stil og elegance til enhver atmosfære.

Vær med til at skabe en oplevelse af ren luksus med Katrin Toiletpapir 2-lag P 48 m Hvid Classic. Lad dig inspirere af dette produkt og opdag en ny standard for toilethygiejne og komfort. Investér i det bedste for dig selv, dine gæster og miljøet med Katrin Classic toiletpapir. Gør hver toiletbesøg til en skøn fornøjelse med dette uimodståelige produkt, der virkelig tager vare på både dine behov og dine værdier.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir 2-lag P 48 m Hvid Classic, 42 rl (104834)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.