Katrin Toiletpapir 2-lag P 51,2 m, Natur Basic, 42 rl (102930)

421 kr.

Forkæl din hud med det blødeste toiletpapir fra Katrin. Miljøvenligt og 2-lags. Perfekt til hjemmet eller kontoret. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196487172 Kategori:

Forestil dig at hver gang du bruger toiletpapir, er du med til at gøre en positiv forskel for både miljøet og din egen komfort. Med Katrin Toiletpapir 2-lag Natur Basic får du ikke blot et almindeligt stykke toiletpapir – du får en oplevelse af renhed, kvalitet og bæredygtighed, pakket ind i hvert eneste blad.

Dette toiletpapir er skabt med omtanke for naturen, da det består af 100% genbrugspapir. Det betyder, at du kan nyde den bløde og absorberende fornemmelse af toiletpapiret, samtidig med at du ved, at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Med 2-lags struktur får du både styrke og blødhed i hvert ark, hvilket sikrer en behagelig og effektiv oplevelse, hver gang du bruger det.

Katrin Basic toiletpapiret er designet til at dække dine basale behov på en pålidelig og effektiv måde. Med en længde på 51,2 meter pr. rulle kan du være sikker på at have tilstrækkeligt toiletpapir tilgængeligt, så du aldrig løber tør på det mest uventede tidspunkt. Den praktiske størrelse og diameter gør det nemt at skifte rullen, så du altid har et friskt og rent stykke toiletpapir lige ved hånden.

Med et certifikat fra Svanemærket kan du være sikker på, at dette toiletpapir opfylder de strenge krav til miljøvenlige og bæredygtige produkter. Du kan bruge Katrin Toiletpapir 2-lag Natur Basic med god samvittighed, velvidende at dine handlinger gør en positiv forskel for både dig selv og miljøet.

Gør det enkle øjeblik af at besøge toilettet til en behagelig og bevidst handling med Katrin Toiletpapir 2-lag Natur Basic. Lad hvert ark minde dig om din indsats for en grønnere fremtid og nyd følelsen af renhed og komfort, som dette kvalitetsprodukt bringer til dit daglige liv. Gør en forskel med hvert ark og vælg det bedste for dig selv og vores planet med Katrin Toiletpapir 2-lag Natur Basic.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir 2-lag P 51,2 m, Natur Basic, 42 rl (102930)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.