Katrin Toiletpapir 2-lag P 85,5 m Hvid Plus Ø13,5 cm 36 rl (87365)

604 kr.

Katrin Toiletpapir, det ultimative valg til en hygiejnisk og behagelig oplevelse. 2-lag og ekstra blødt, perfekt til hjemmet eller virksomheden.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197787667 Kategori:

Katrin Toiletpapir 2-lag P 85,5 m Hvid Plus er det ultimative valg, når det kommer til at opretholde hygiejnen og komforten på dit hjem, kontor eller virksomhed. Dette toiletpapir er skabt med fokus på kvalitet, skånsomhed og effektivitet, og det lille ekstra touch gør en stor forskel i din dagligdag.

Med en blanding af nyfiber og en konstruktion med 2 lag, er dette toiletpapir både blødt og ekstremt stærkt. Du kan være sikker på, at det lever op til dine behov, når det kommer til både sugeevne og modstandskraft. Ved at investere i Katrin Toiletpapir 2-lag P 85,5 m Hvid Plus, investerer du i din egen komfort og velvære.

Med en længde på 85,5 meter og en bredde på 13,5 cm, får du et produkt, som er langtidsholdbart og effektivt. Du vil kunne mærke forskellen fra første brug, da dette toiletpapir er skabt med fokus på at imødekomme dine behov på en pålidelig og stilfuld måde.

Ikke alene er Katrin Toiletpapir 2-lag P 85,5 m Hvid Plus praktisk og funktionelt, det tilføjer også et strejf af elegance til dit badeværelse eller arbejdsplads. Du vil værdsætte den hvide farve og den lette kvalitet, som dette toiletpapir bringer med sig.

Gør dig selv den tjeneste at investere i kvalitets toiletpapir, som ikke kun tørrer effektivt, men også skåner din hud. Vælg Katrin Toiletpapir 2-lag P 85,5 m Hvid Plus for en oplevelse af luksus og velvære, som du fortjener. Din komfort er vigtig, og med dette toiletpapir kan du være sikker på, at den er i gode hænder. Oplev forskellen med Katrin Toiletpapir 2-lag P 85,5 m Hvid Plus i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir 2-lag P 85,5 m Hvid Plus Ø13,5 cm 36 rl (87365)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.