Katrin Toiletpapir i ark 2-lag, Hvid 40 x 250 ark (56156)

609 kr.

Forkæl dig selv med den blødeste katrin toiletpapir i luksuriøst 2-lag. Køb nu og oplev en ny standard af komfort på toilettet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196489315 Kategori:

Med Katrin Toiletpapir i ark 2-lag, Hvad 40 x 250 ark (56156) får du ikke bare et almindeligt toiletpapir, du får en oplevelse af luksus og kvalitet hver gang du bruger det. Dette toiletpapir er ikke som de andre – det er et toplags valg, når det kommer til både funktion og bæredygtighed.

Katrin Plus sætter en ny standard for toiletpapir med deres innovative tilgang til kvalitet og miljømæssig bevidsthed. Med 100% nyfiber sørger de for, at hvert ark er blødt og skånsomt mod din hud, samtidig med at det er stærkt og holdbart nok til at klare selv de mest krævende opgaver.

Dette 2-lags toiletpapir giver dig den perfekte kombination af blødhed og styrke, så du kan have tillid til, at det vil klare enhver udfordring med lethed. Den hvide farve giver et rent og pænt udseende på dit badeværelse og bidrager til en fornemmelse af friskhed og renlighed.

Med 40 ruller og 250 ark pr. rulle får du en generøs mængde toiletpapir, der vil vare i lang tid, hvilket gør det til et praktisk valg for både husholdninger og virksomheder. Du behøver aldrig bekymre dig om at løbe tør for toiletpapir igen.

Så hvis du ønsker det bedste for dig selv, dine gæster eller dine medarbejdere, så er Katrin Toiletpapir i ark 2-lag, Hvid 40 x 250 ark (56156) det oplagte valg. Oplev forskellen med dette luksuriøse toiletpapir, der kombinerer kvalitet, komfort og bæredygtighed på den bedst mulige måde. Gør hver toiletbesøg til en fornøjelse med Katrin Plus – du fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir i ark 2-lag, Hvid 40 x 250 ark (56156)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.