Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag Hvid 310 m Plus Ø24 cm 6 rl (109724)

464 kr.

Forkæl dig selv med Katrin Toiletpapir Jumbo Midi. Ekstra blødt og langtidsholdbart toiletpapir i praktisk størrelse. Kvalitet og komfort i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196489312 Kategori:

Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag Hvid 310 m Plus Ø24 cm 6 rl er det ultimative valg, når det kommer til kvalitet, funktionalitet og miljøbevidsthed. Med et imponerende 2-lags design leverer dette toiletpapir en enestående kombination af styrke, absorberingsevne og blødhed.

Med en længde på 310 meter per rulle og en diameter på 24 cm, sikrer denne jumborulle, at du har rigeligt med toiletpapir tilgængeligt, hvilket gør det ideelt til både travle offentlige områder og private hjem. Du behøver ikke bekymre dig om konstant at skulle udskifte rullerne, da denne pakke indeholder hele 6 ruller.

Katrin Plus toiletpapir er ikke kun skånsomt mod huden, men det er også et miljøbevidst valg. Produkterne er fremstillet med fokus på bæredygtighed og er certificeret med både Svanemærket og EU-Blomsten, hvilket garanterer, at de opfylder strenge miljømæssige standarder.

Uanset om du bruger det derhjemme, på arbejdspladsen eller i offentlige toiletter, vil Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag Hvid 310 m Plus Ø24 cm 6 rl sikre, at dine behov for hygiejne og komfort bliver opfyldt på bedste vis. Gør en bevidst og kvalitetsbevidst beslutning ved at vælge dette enestående toiletpapir fra Katrin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag Hvid 310 m Plus Ø24 cm 6 rl (109724)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.