Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag Hvid 380 m Ø27 cm Classic, 6 rl (63338)

410 kr.

Forkæl dig selv med Katrin Toiletpapir – utrolig blødt, stærkt og miljøvenligt. Perfekt til daglig brug derhjemme eller på kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196487165 Kategori:

Katrin Toiletpapir Jumbo Midi er den ultimative løsning til virksomheder, institutioner og offentlige miljøer, der ønsker en pålidelig og effektiv toiletpapirrulle. Med en imponerende længde på 380 meter og en diameter på 27 centimeter sikrer denne jumborulle et langvarigt forbrug og reducerer behovet for hyppig udskiftning.

Det hvide 2-lags papir er af høj kvalitet og kombinerer holdbarhed med en blød og behagelig tekstur. Uanset om det bruges på kontorer, restauranter, skoler eller andre steder med højt trafik, leverer Katrin Toiletpapir Jumbo Midi en overlegen ydeevne, der imødekommer behovene hos enhver bruger.

Med en klassisk stil og en neutral farve passer denne toiletpapirrulle ubesværet ind i enhver indretning. Den er en pålidelig partner på toilettet, der lover komfort og kvalitet til alle, der bruger den. Med seks ruller i en pakke er du sikret en langvarig forsyning, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Du fortjener kun det bedste, når det kommer til toilethygiejne, og Katrin Toiletpapir Jumbo Midi leverer præcist det. Vælg pålidelighed, vælg kvalitet, vælg Katrin. Din investering i denne jumborulle vil ikke kun optimere din daglige drift, men også forbedre brugeroplevelsen for alle, der benytter dine faciliteter.

Tag det første skridt mod en bedre og mere effektiv toiletdrift med Katrin Toiletpapir Jumbo Midi. Gør en forskel for dine gæster, medarbejdere og miljøet ved at vælge en pålidelig og bæredygtig løsning, der kan leve op til selv de højeste forventninger. Oplev forskellen med Katrin – skabt til at imponere, designet til at vare.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag Hvid 380 m Ø27 cm Classic, 6 rl (63338)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.