Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 1-lag Hvid 265 m Basic Ø18,5 cm 12 rl (117873)

351 kr.

Forkæl dig selv med Katrin Toiletpapir Jumbo Mini – blødt, slidstærkt og miljøvenligt. Perfekt til toiletter med høj trafik. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196489314 Kategori:

Ved første øjekast kan Katrin Toiletpapir Jumbo Mini virke som et simpelt produkt, men lad dig ikke narre af dets skrøbelige udseende. Dette toiletpapir er designet til at imødekomme de basale behov på en fantastisk måde.

Forestil dig at starte din dag på toilettet med dette højtydende, 1-lags toiletpapir. Med en længde på 265 meter og en diameter på 18,5 cm, får du et produkt, der ikke kun er langtidsholdbart, men også effektivt i brug.

Den hvide finish på toiletpapiret giver en følelse af renhed og friskhed, der kan forandre selv de mest trivielle øjeblikke i hverdagen. Den blødhed, som dette toiletpapir tilbyder, er en sand fryd for dine sanser og garanterer en skånsom tørring, der efterlader dig følelsen af komfort og velvære.

Men lad dig ikke narre af dets lethed. Trods dets enkelhed er Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 1-lag Hvid i stand til at absorbere væske på imponerende vis, hvilket er afgørende, når du har brug for et pålideligt produkt til at klare selv de mest krævende situationer.

Dette toiletpapir er ikke kun egnet til private badeværelser, men fungerer også perfekt i offentlige miljøer med et højt forbrug. Med en pakke på 12 ruller kan du have tillid til at have tilstrækkeligt med toiletpapir til rådighed, når behovet opstår.

Så gå ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til at vælge det ideelle toiletpapir. Vælg Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 1-lag Hvid og oplev den enestående blanding af blødhed, styrke og effektivitet i din daglige rutine. Lad dette toiletpapir forvandle selv de simpleste øjeblikke til en luksuriøs oplevelse, der vil glæde dine sanser og gøre dig klar til alt, hvad dagen har at byde på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 1-lag Hvid 265 m Basic Ø18,5 cm 12 rl (117873)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.