Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag Hvid P 160 m Plus Ø18 cm 12 rl (108925)

521 kr.

Forkæl dig selv med luksuriøst og blødt toiletpapir fra Katrin. Ekstra lang rulle perfekt til travle badeværelser. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196489313 Kategori:

Katrin Toiletpapir Jumbo Mini er den perfekte løsning til både private hjem og virksomheder, der ønsker en kombination af høj kvalitet, miljøvenlighed og effektivitet. Med en længde på 160 meter og et diameter på 18 cm er denne 2-lags toiletpapirrulle ideel til steder med høj trafik, da den kræver færre udskiftninger og sikrer en konstant forsyning.

Den hvide farve og blødheden i papiret giver en behagelig oplevelse for brugeren og bidrager til en fornemmelse af luksus og komfort. Samtidig er toiletpapiret stærkt og absorberende, hvilket sikrer effektiv rengøring og tørring efter brug.

Katrin Plus-serien fremhæver sig ved at være et miljøvenligt valg, der kombinerer bæredygtighed med høj ydeevne. Ved at vælge dette toiletpapir viser du omsorg for både dine gæster og miljøet, da det er fremstillet med fokus på reduktion af ressourceforbrug og affaldsmængde.

Med 12 ruller i en pakke er du godt rustet til at opretholde en ren og hygiejnisk standard i lang tid fremover. Katrin Toiletpapir Jumbo Mini er ikke bare et almindeligt toiletpapir – det er et valg for dem, der værdsætter kvalitet, komfort og bæredygtighed i ét og samme produkt. Lad dit valg af toiletpapir være med til at skabe en positiv og ansvarlig forskel i hverdagen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag Hvid P 160 m Plus Ø18 cm 12 rl (108925)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.