Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag P 200 m Classic Ø19 cm 12 rl (106101)

458 kr.

Forkæl dine gæster med Katrin Jumbo Mini toiletpapir. Ekstra lang rulle med 2-lags kvalitet og klassisk design. Perfekt til alle virksomheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196488527 Kategori:

Forestil dig et luksuriøst badeværelse, hvor hvert element er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og komfort. Det er præcis, hvad du får med Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag Classic. Dette exceptionelle toiletpapir er skabt til at levere en ubesværet oplevelse af renlighed og velvære.

Med en længde på hele 200 meter, vil du opleve et toiletprodukt, der varer længere end de fleste standardvalg på markedet. Men det er ikke blot mængden, der imponerer; det er også kvaliteten. Katrin Classic er skabt med tanke på funktionalitet og holdbarhed, hvilket gør det ideelt til travle offentlige miljøer og hjem med et højt brugsniveau.

Det 2-lags design sikrer en behagelig og blød følelse mod huden, hvilket gør det til det perfekte valg for selv de mest krævende brugere. Uanset om du er i et travlt kontormiljø, en luksuriøs restaurant eller bare derhjemme, vil Katrin Toiletpapir Jumbo Mini Classic give dig den komfort, du fortjener.

Med en diameter på 19 cm passer denne jumborulle perfekt til ethvert toiletrulleholder, og den elegante hvide finish vil tilføje et strejf af stil til dit badeværelse. Forestil dig øjeblikket, hvor du skaber en luksuriøs oase af renlighed og velvære med hvert ark af dette udsøgte toiletpapir.

Så tag din badeværelsesoplevelse til næste niveau med Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag Classic. Lad dig forkæle med dets overlegne kvalitet, langvarige ydeevne og en følelse af velvære, som kun de bedste produkter kan levere. Oplev renlighed og komfort på en ny måde med dette enestående valg inden for toiletartikler. Gør dig selv og dine gæster en tjeneste ved at investere i det bedste – fordi du fortjener det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag P 200 m Classic Ø19 cm 12 rl (106101)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.