Toiletpapir Katrin C Gigant S 2-Lags 200M 12Rl/Kar 106101

466 kr.

Forkæl dig selv med Katrin C Gigant toiletpapir – ekstra blødt, 2-lags og langvarigt. Gør din hverdag lidt mere luksuriøs.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901135234768 Kategori:

Når det kommer til at vælge det perfekte toiletpapir til dine faciliteter, er der intet, der slår Katrin C Gigant S 2-Lags toiletpapir. Med en imponerende længde på 200 meter og 2-lags struktur er dette toiletpapir ikke kun praktisk, men også af høj kvalitet.

Med Katrin C Gigant S toiletpapir kan du være sikker på, at dine gæster og medarbejdere vil nyde en behagelig og hygiejnisk oplevelse hver gang de besøger toilettet. Den bløde og skånsomme tekstur af papiret er behagelig mod huden og giver en følelse af luksus, selv i de travleste omgivelser.

Med 12 ruller pr. kasse kan du være sikker på, at du altid har tilstrækkeligt med toiletpapir til rådighed, hvilket gør det til det ideelle valg for virksomheder, restauranter, hoteller og andre steder med højt trafik. Den praktiske længde på 200 meter pr. rulle betyder færre skift og mindre spild, hvilket ikke kun sparer tid og penge, men også reducerer miljøpåvirkningen.

Katrin C Gigant S toiletpapir er nemt at bruge og passer perfekt til de fleste toiletrulleholdere. Den holdbare kvalitet sikrer, at papiret ikke kradser eller smuldrer, hvilket giver en behagelig og effektiv rengøring efter brug.

Med sit stilfulde design og overlegne ydeevne er Katrin C Gigant S 2-Lags toiletpapir det ultimative valg for enhver virksomhed, der værdsætter kvalitet, komfort og hygiejne. Giv dine gæster og medarbejdere den bedste oplevelse med Katrin C Gigant S toiletpapir og oplev forskellen det kan gøre for dine faciliteter. Bestil i dag og oplev selv fordelene ved dette fremragende toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Katrin C Gigant S 2-Lags 200M 12Rl/Kar 106101”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.