Tilbud!
,

Tork Advanced midi toiletpapir 2 lag 27 ruller T6 127530

Original price was: 722 kr..Current price is: 613 kr..

Forkæl dig selv med Tork Advanced toiletpapir. 2-lags kvalitet, 27 ruller pr. pakke. Blødt og skånsomt – perfekt til enhver toiletoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249301347809471 Kategorier: ,

Tork Advanced Midi toiletpapir er det luksuriøse valg til dit badeværelse eller offentlige toiletter. Med sine 2 lag og 27 ruller kan du være sikker på, at du altid har rigeligt med blødt og absorberende toiletpapir lige ved hånden.

Dette toiletpapir er designet til at give dig den bedste oplevelse ved hvert toiletbesøg. De 2 lag gør det ekstra blødt og behageligt mod huden, samtidig med at det er stærkt og holdbart. Du behøver aldrig bekymre dig om, at toiletpapiret vil rive eller klistre, da det er produceret med den højeste kvalitet i tankerne.

Med Torks avancerede Midi toiletpapir behøver du ikke at bekymre dig om at løbe tør for papir. De 27 ruller i pakken sikrer, at du har rigeligt med toiletpapir i lang tid fremover. Du kan endda opbevare ekstra ruller i reserve, så du aldrig står uden.

Det smarte T6 127530 dispenser system gør det nemt at skifte rullerne, hvilket sparer dig tid og besvær. Dispenseren har et stilfuldt og moderne design, der vil passe perfekt ind i ethvert badeværelse eller offentligt rum.

Giv dig selv og dine gæster den ultimative komfort og luksus med Tork Advanced Midi toiletpapir. Lad dig forkæle med blødheden, styrken og pålideligheden ved dette eksklusive produkt, der er skabt til at opfylde dine behov på en elegant måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Advanced midi toiletpapir 2 lag 27 ruller T6 127530”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.