Tork Advanced SmartOne toiletpapir 2 lag 6 ruller T8 472242

437 kr.

Forkæl dig selv med det luksuriøse Tork Advanced SmartOne toiletpapir – det perfekte valg for miljøbevidste kunder.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300494019716 Kategori:

Tør du drømme stort og tænke smart, når det kommer til toilethygiejne? Så er Tork Advanced SmartOne toiletpapir det ultimative valg for dig. Med 2-lags kvalitet og 6 ruller i en praktisk pakke kan du være sikker på, at du har rigeligt af den bedste kvalitet toiletpapir til rådighed.

Den hygiejniske ét-ark-ad-gangen funktion forbedrer ikke kun hygiejneniveauet, men reducerer også forbruget med op til 40% sammenlignet med traditionelle jumborulledispensere. Med mere kapacitet pr. rulle kan du glæde dig over flere besøg pr. rulle, hvilket gør det ideelt til toiletter med lav, middel eller høj brugerfrekvens.

Tork Advanced SmartOne toiletpapir er designet til at give dig det bedste inden for både kvalitet og praktisk anvendelse. Med et enkelt træk får du det perfekte ark, der er blødt og skånsomt mod huden. Uanset om det er på arbejdspladsen, i institutioner eller derhjemme, vil dette toiletpapir levere en enestående oplevelse, der tager toilethygiejnen til nye højder.

Tag kontrollen over din toilethygiejne og invester i det bedste – Tork Advanced SmartOne toiletpapir. Med sin enestående kvalitet, smarte funktioner og praktiske design er det en investering i både hygiejne og komfort. Gør dig selv en tjeneste og skab et renere og mere behageligt toiletoplevelse med Tork Advanced SmartOne toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Advanced SmartOne toiletpapir 2 lag 6 ruller T8 472242”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.