TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag P 480 m 6 rl Universal Natur Ø26 cm (120160)

249 kr.

Få enestående kvalitet og økonomisk værdi med TORK Toiletpapir T1 Jumbo. Ideel til alle typer toiletruller. Optimeret til langvarig brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232778 Kategori:

Præsenterer TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag – den ultimative løsning til dine toiletbehov. Dette økonomiske toiletpapir er designet til at imødekomme selv de travleste toiletter med sin enestående kvalitet og funktionalitet. Med en generøs længde på 480 meter pr. rulle og en diameter på 26 cm er dette toiletpapir ideelt til steder med høj brugerfrekvens, såsom virksomheder, offentlige institutioner og sportsfaciliteter.

Det 1-lags design sikrer en blød og skånsom oplevelse, samtidig med at det er stærkt og holdbart nok til at opfylde alle dine toiletkrav. Lavet af 100% genbrugspapir og certificeret med EU-Blomsten og FSC Recycled-mærket, sikrer dette toiletpapir ikke kun din komfort, men også miljøvenlighed og bæredygtighed.

Med en bredde på 9,4 cm og en hylsediameter på 59 mm passer dette toiletpapir perfekt til de fleste standard toiletrulleholdere, og dets naturlige, universelle design passer smukt ind i ethvert badeværelsesindretning. Uanset om det bruges til offentlige toiletter, kontorer eller hjemmebrug, vil TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag være din pålidelige og praktiske partner i at opretholde hygiejnen og komforten.

Glem bekymringerne ved at løbe tør for toiletpapir – med denne pakke med 6 ruller kan du være sikker på, at du altid har nok på lager. Så invester i kvalitet, komfort og pålidelighed med TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag, og oplev forskellen i din daglige toiletoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag P 480 m 6 rl Universal Natur Ø26 cm (120160)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.