TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag P 230 m 6 rl Premium Hvid Ø26 cm (110273)

456 kr.

Forkæl din virksomhed med TORK Toiletpapir – 2-lags kvalitet, 230m pr. rulle. Langvarig og effektiv løsning til enhver arbejdsplads. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232775 Kategori:

Med TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag får du ikke bare et almindeligt stykke toiletpapir – du får en oplevelse af ultimativ komfort og luksus på dit badeværelse. Dette toiletpapir er skabt til at imødekomme selv de mest krævende behov, hvilket gør det ideelt til toiletter med høj brugerfrekvens.

Med et 2-lags design kombinerer dette toiletpapir den perfekte balance mellem holdbarhed og blødhed. Du behøver ikke at gå på kompromis med kvalitet, da dette toiletpapir har både et stilfuldt udseende og en imponerende funktionalitet. Den hvide farve giver et rent og inviterende udseende, der passer perfekt ind på ethvert badeværelse.

Med en længde på 230 meter pr. rulle kan du være sikker på, at dette toiletpapir holder længe, hvilket gør det økonomisk og praktisk på samme tid. Rullens diameter på 26 cm sikrer, at du ikke løber tør for papir lige foreløbigt – du kan have tillid til, at dette toiletpapir lever op til dine forventninger.

TORK Toiletpapir T1 Jumbo er certificeret med EU-Blomsten og FSC Recycled, hvilket betyder, at det er produceret med fokus på bæredygtighed og miljøhensyn. Du kan nyde dit toiletpapir med god samvittighed og vide, at du bidrager til en grønnere fremtid.

Opgrader din toiletopplevelse med TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag og oplev den ultimative blanding af kvalitet, komfort og stil på dit badeværelse. Lad hvert toiletbesøg være en fornøjelse med dette førsteklasses toiletpapir, der er skabt til at imødekomme selv de mest krævende behov. Forkæl dig selv og dine gæster med det bedste – du fortjener det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag P 230 m 6 rl Premium Hvid Ø26 cm (110273)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.