TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag P 360 m 6 rl Advanced Hvid Ø26 cm (120272)

341 kr.

Forkæl din virksomhed med TORK Toiletpapir – 2-lag, ekstra stærkt og langvarigt. Optimal kvalitet og effektivitet til din arbejdsplads.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232776 Kategori:

Tag din toiletoplevelse til et helt nyt niveau med TORK Toiletpapir T1 Jumbo. Dette avancerede toiletpapir er skabt til at give dig den ultimative komfort og hygiejne oplevelse hver gang du besøger badeværelset.

Med en længde på imponerende 360 meter pr. rulle og med 2-lags styrke kan du være sikker på, at dette toiletpapir vil vare i lang tid og give dig den pålidelige ydeevne, du har brug for. Uanset om det er til dit private hjem eller til en travl offentlig facilitet, er dette toiletpapir perfekt til at imødekomme behovene hos et stort antal brugere.

Det 100% genbrugspapir, der er brugt til dette toiletpapir, sikrer ikke kun en blød og behagelig følelse, men viser også en forpligtelse til bæredygtighed og miljøvenlige valg. Med en bredde på 9,4 cm og en diameter på 26 cm er dette toiletpapir kompatibelt med de fleste standard toiletrulleholdere og kræver ikke hyppig udskiftning.

TORK Toiletpapir T1 Jumbo er certificeret med EU-Blomsten og FSC Recycled mærker, hvilket bekræfter kvaliteten og bæredygtigheden af produktet. Du kan bruge dette toiletpapir med god samvittighed, velvidende at det er fremstillet med fokus på både kvalitet og miljøhensyn.

Gør din hverdag lidt mere luksuriøs med TORK Toiletpapir T1 Jumbo. Lad dig forkæle af den bløde tekstur og den pålidelige ydeevne, som dette avancerede toiletpapir tilbyder. Invester i kvalitet, komfort og bæredygtighed med TORK Toiletpapir T1 Jumbo. Din toiletoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag P 360 m 6 rl Advanced Hvid Ø26 cm (120272)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.