TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 120 m 12 rl 3-lag Ø18,8 Ekstra Soft (110255)

403 kr.

Forkæl dig selv med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P – Ekstra Soft og holdbar kvalitet i et praktisk og økonomisk format.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195265382 Kategori:

Dette TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 120 m 3-lag toiletpapir er det ultimative valg til virksomheder, restauranter, hoteller og offentlige områder, der ønsker at tilbyde deres gæster og ansatte en førsteklasses toiletopplevelse. Med Tork’s ekstra bløde og absorberende 3-lags papir kan du være sikker på, at dine besøgende vil føle sig velplejede og velkomne.

Det specielle ved dette toiletpapir er ikke kun dets luksuriøse kvalitet, men også den praktiske Jumbo Mini P størrelse, som sikrer, at rullerne holder længere og minimere antallet af udskiftninger. Med en længde på 120 meter pr. rulle er dette toiletpapir økonomisk og effektivt, samtidig med at det opretholder en høj standard for hygiejne.

Med en højde på 9,7 cm og en diameter på 18,7 cm passer dette TORK toiletpapir perfekt til de fleste toiletrulleholdere og dispenser-systemer. Hver rulle er produceret med blandingsfibre og har en hylsediameter på 59 mm, hvilket gør det let at skifte rullen, når det er nødvendigt.

TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 120 m 3-lag toiletpapir er certificeret med EU-Blomsten og FSC Mix, hvilket betyder, at det er fremstillet med respekt for miljøet og bæredygtig skovdrift. Ved at vælge dette toiletpapir viser du ikke kun omtanke for dine gæster og medarbejdere, men også for planeten.

Giv dine gæster den bedste toiletopplevelse med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 120 m 3-lag toiletpapir – det ideelle valg til virksomheder, der værdsætter kvalitet, komfort og bæredygtighed i ét og samme produkt. Lad dine gæster føle sig velplejede og velkomne med dette luksuriøse toiletpapir fra Tork.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 120 m 12 rl 3-lag Ø18,8 Ekstra Soft (110255)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.