TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag 12 rl Ø18,8 cm Soft (110253)

518 kr.

Forkæl dig selv med ultra-blødt TORK Toiletpapir. Ekstra lang rulle med 2-lags papir. Perfekt til en luksuriøs oplevelse på badeværelset.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195231681 Kategori:

Er du på udkig efter en pålidelig og kvalitetsbevidst løsning til dine toiletfaciliteter? Så er TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P den perfekte løsning til dig. Dette 2-lags toiletpapir er designet med fokus på både kvalitet og funktionalitet, hvilket gør det ideelt til toiletter med en middel til høj brugerfrekvens.

Med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P får du ikke kun et produkt, der ser professionelt ud, men også et produkt, der leverer den optimale ydeevne. Fremstillet af 100% genbrugspapir, kan du have fuld tillid til, at du bidrager til en bæredygtig løsning, samtidig med at du nyder godt af den høje kvalitet.

Den praktiske størrelse på rullerne gør dem velegnede til steder med hyppig brug, såsom offentlige toiletter, virksomheder eller institutioner. Med en bredde på 9,7 cm og en diameter på 18,8 cm sikrer dette toiletpapir, at dine gæster og medarbejdere altid har adgang til det nødvendige hygiejneudstyr.

Toiletpapiret er designet til at være blødt og skånsomt mod huden, samtidig med at det er slidstærkt og effektivt i brug. Med en tykkelse på 2×16,5 g/m2 kan du være sikker på, at dette toiletpapir opfylder dine behov for komfort og holdbarhed.

Desuden har TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P en hylsediameter på 59 mm, hvilket gør det nemt at udskifte rullerne, så du altid kan opretholde et rent og velfungerende toiletområde.

Så invester i kvalitet, pålidelighed og bæredygtighed med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P. Giv dine gæster og medarbejdere den bedste oplevelse med et toiletpapir, der kombinerer stil, funktionalitet og miljøvenlighed på enestående vis. Bestil det i dag og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag 12 rl Ø18,8 cm Soft (110253)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.