TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag Hvid 12 rl Advanced (120280)

380 kr.

Forkæl dig selv med TORK Toiletpapir – Ekstra blødt, stærkt og økonomisk i brug. Ideelt til offentlige og kommercielle toiletter. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195231583 Kategori:

Med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag får du den ultimative kombination af kvalitet, komfort og miljøbevidsthed til dine toiletfaciliteter. Dette avancerede toiletpapir er skabt til at imødekomme behovene hos enhver virksomhed eller offentlig institution med et højt besøgstal.

Når du investerer i TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P, investerer du samtidig i kvalitet og pålidelighed. Det 2-lags toiletpapir er utroligt blødt og behageligt at bruge, hvilket sikrer en behagelig og skånsom oplevelse for brugerne. Den høje absorptionsevne gør det effektivt til at absorbere fugt og holde huden tør og ren efter brug.

Med en længde på 170 meter pr. rulle og et bredt format på 9,4 cm er TORK toiletpapir T2 Jumbo Mini P designet til at imødekomme behovene hos virksomheder med en høj trafik af brugere. Du vil opleve færre produktionsafbrydelser og en mere effektiv papirforbrug, da hver rulle kan holde længere, hvilket sikrer en kontinuerlig forsyning og en mere økonomisk løsning.

Det bedste ved TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P er, at det er fremstillet af 100% genbrugspapir og er certificeret med EU-Blomsten og FSC Recycled-mærket. Ved at vælge dette miljøvenlige toiletpapir viser du din virksomheds engagement i bæredygtighed og ansvarlig ressourceforvaltning.

Samlet set er TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P den ideelle løsning for virksomheder og institutioner, der prioriterer kvalitet, komfort og miljøhensyn. Gør en forskel for dine brugere og for planeten ved at vælge dette avancerede toiletpapir til dine faciliteter. Din investering vil ikke kun give en bedre oplevelse for brugerne, men også sende et positivt signal om din virksomheds værdier og engagement i en bæredygtig fremtid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag Hvid 12 rl Advanced (120280)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.