TORK Toiletpapir T4 3-lag P 19 m 56 rl Hvid Premium (110319)

264 kr.

Forkæl dig selv med TORK 3-lags Premium toiletpapir. Ekstra blødt og absorberende kvalitet til daglig luksus på badeværelset. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232806 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med TORK Toiletpapir T4. Dette 3-lags toiletpapir er skabt til at bringe hjemmets hygge og velvære til enhver offentlig eller privat toiletoplevelse. Med hver rulle på imponerende 19 meter får du ikke kun længerevarende kvalitet, men også enestående blødhed og absorberingsevne.

Ved første berøring mærker du straks forskellen. TORK Premium Toiletpapir er fremstillet med højeste omsorg og opmærksomhed på detaljerne. De bløde fibre omfavner din hud og skaber en behagelig følelse af renhed. Uanset om du bruger det på et luksushotel, kontorbygning eller derhjemme, vil du opleve en bemærkelsesværdig komfort, som kun de bedste produkter kan levere.

Med 56 ruller i en pakke er du garanteret langvarig forsyning og problemfri udskiftning, hvilket gør det ideelt til steder med høj trafik. Den hvide, stilfulde design giver et tidløst udtryk, der passer ind i enhver indretning. Hver rulle har en praktisk bredde på 9,8 cm og en hylsediameter på 3,9 tommer, hvilket gør det kompatibelt med de fleste standard toiletrulleholdere.

Skab et øjeblik af ren forkælelse for dine gæster, kunder eller familie med TORK Toiletpapir T4. Lad dem nyde en fornemmelse af velvære og komfort, som kun det bedste toiletpapir kan skabe. Vælg kvalitet, vælg luksus, vælg TORK. Tilføj dette premium toiletpapir til din indkøbsliste i dag og lad din personlige oase af renhed begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 3-lag P 19 m 56 rl Hvid Premium (110319)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.