TORK Toiletpapir T4 3-lag P 34,7 m 42 rl Hvid Premium (110317)

350 kr.

Forkæl dig selv med det blødeste og mest absorberende toiletpapir fra TORK. Oplev luksus på badeværelset hver dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195231814 Kategori:

Forvandl dine toiletoplevelser med TORK Toiletpapir T4 3-lag Premium. Gør hvert toiletbesøg til en luksuriøs oplevelse med dette ultra bløde og absorberende toiletpapir, der sikrer komfort og hygiejne i topklasse.

Med en længde på imponerende 34,7 meter og 42 ruller pr. pakke er dette premium toiletpapir perfekt til toiletter med lav til moderat brugerfrekvens. Du vil nyde den bløde berøring og den ekstra tykkelse af det 3-lags papir, som giver en behagelig og skånsom følelse mod huden.

TORK Toiletpapir T4 i hvid farve tilfører en ren og frisk følelse til dit toiletmiljø og skaber en indbydende atmosfære for dine gæster. Den ekstra blødhed og styrke i papiret gør hver brug til en fornøjelse, og det bidrager til at skabe et rent og velplejet indtryk.

Med en bredde på 9,9 cm og en hylsediameter på 38 mm passer dette toiletpapir perfekt til de fleste toiletrullholdere, så du kan nyde en problemfri og praktisk brug. Diameteren på 12 cm sikrer desuden, at rullerne har en passende størrelse og varer længe, hvilket gør det til en økonomisk og miljøvenlig løsning.

Giv dine gæster følelsen af velvære og omtanke med TORK Toiletpapir T4 3-lag Premium. Skab en hyggelig og komfortabel atmosfære på dit toilet med dette førsteklasses toiletpapir, der kombinerer funktionalitet med elegance. Sæt pris på de små øjeblikke af luksus i hverdagen og invester i kvalitet, som gør en verden til forskel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 3-lag P 34,7 m 42 rl Hvid Premium (110317)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.