TORK Toiletpapir T4 4-lag P 18,8m 42 rl Extra Soft (110406)

241 kr.

Forkæl dig selv med TORK Extra Soft toiletpapir – 4-lag, blødt og stærkt. Perfekt til hjemmet eller kontoret. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197817893 Kategori:

Oplev en luksuriøs og behagelig toiletoplevelse med TORK Toiletpapir T4 4-lag. Dette premium toiletpapir er designet til at give dig den ultimative komfort og blødhed, hver gang du bruger det. Med 4 lag af ekstra tykt papir, kan du nyde en solid og holdbar kvalitet, der føles fantastisk mod huden.

Det ekstra bløde toiletpapir er perfekt til brug på fine hoteller, kontorer eller endda derhjemme, hvor du ønsker det bedste for dig selv og dine gæster. Den hvide og luksuriøse tekstur skaber en fornemmelse af renhed og velvære, som vil gøre selv det mindste besøg på toilettet til en behagelig oplevelse.

Med en længde på 18,8 meter pr. rulle og 42 ruller i alt, får du masser af lækkert toiletpapir til langvarig brug. Du kan være sikker på, at du altid har nok på lager, så du ikke løber tør på de mest uheldige tidspunkter.

TORK Toiletpapir T4 4-lag er det ultimative valg for dem, der sætter pris på kvalitet, komfort og luksus i hverdagen. Forkæl dig selv og dine gæster med dette ekstraordinære toiletpapir, og oplev forskellen med TORK. Gør dit toiletrum til et oase af velvære og renhed med dette fantastiske produkt, der vil løfte din daglige rutine til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 4-lag P 18,8m 42 rl Extra Soft (110406)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.