TORK Toiletpapir T6 1-lag 135 m 27 rl Hvid Universal Mid-Size (127540)

709 kr.

Forkæl dig selv med det blødeste og mest holdbare toiletpapir fra TORK. Optimalt forbrug og kvalitet, perfekt til ethvert hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232678 Kategori:

Dette TORK Toiletpapir T6 1-lag er den perfekte løsning til virksomheder og institutioner, der ønsker en kombination af kvalitet, effektivitet og praktisk anvendelighed. Denne pakke indeholder 27 ruller med 135 meter toiletpapir i hver rulle, hvilket sikrer langvarig forsyning og minimerer behovet for hyppig genopfyldning.

Toiletpapiret er fremstillet af 100% nyfiber, hvilket garanterer en blød og behagelig oplevelse for brugerne. Med en bredde på 9,9 cm passer papiret perfekt til Tork Dispenser Mid-size Twin Toiletpapir systemet (T6), der sikrer nem og praktisk adgang til toiletpapir.

Den hvide farve giver et rent og hygiejnisk udseende, mens det 1-lags design sikrer en god absorberingsevne og styrke. Dette gør toiletpapiret ideelt til områder med medium trafik, hvor der er behov for et pålideligt og effektivt toiletpapir.

Med fokus på både funktionalitet og design er dette TORK Toiletpapir T6 1-lag en pålidelig og stilfuld løsning til enhver virksomhed, institution eller offentligt rum. Vær sikker på, at dine gæster og medarbejdere altid har adgang til kvalitets toiletpapir med denne praktiske og holdbare pakke. Giv dine lokaler et løft med dette TORK toiletpapir og skab en behagelig oplevelse for alle, der benytter dine faciliteter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T6 1-lag 135 m 27 rl Hvid Universal Mid-Size (127540)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.