TORK Toiletpapir T6 2-lag 100 m 27 rl Hvid Advanced Mid-Size (127530)

656 kr.

Oplev ultimativ komfort og holdbarhed med TORK Toiletpapir. Skabt til at give dig en luksuriøs oplevelse hver gang. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194049984 Kategori:

Nyd den ultimative toiletoplevelse med TORK Toiletpapir T6 2-lag 100 m 27 rl Hvid Advanced Mid-Size (127530). Dette toiletpapir er mere end blot et almindeligt produkt; det er en investering i komfort og velvære.

Med TORK Toiletpapir T6 kan du skabe et luksuriøst og behageligt miljø på dit badeværelse, på kontoret eller andre offentlige steder. Dets 2-lags design sikrer en blød og skånsom følelse mod huden, mens den hvide farve tilføjer et strejf af elegance til rummet.

Med en længde på 100 meter pr. rulle og en pakke med 27 ruller er du sikret langvarig forsyning, så du ikke behøver bekymre dig om at løbe tør. TORK Toiletpapir T6 er designet til områder med medium trafik, hvilket gør det ideelt til brug på steder, hvor kvalitet og brugeroplevelse er afgørende.

Den avancerede Advanced Mid-Size Tork dispenser, som er kompatibel med dette toiletpapir, sikrer nem og bekvem adgang, samtidig med at den holder toiletrullerne beskyttet og hygiejniske. Blandingsfibrene i papiret giver det ekstra styrke og holdbarhed, så du kan stole på dets ydeevne hver gang.

Forkæl dig selv og dine gæster med den ultimative toiletoplevelse med TORK Toiletpapir T6. Lad kvaliteten og luksusen i dette produkt løfte dit badeværelse til nye højder og skabe en oase af velvære og komfort. Nu er det tid til at investere i det bedste for dig selv og dine omgivelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T6 2-lag 100 m 27 rl Hvid Advanced Mid-Size (127530)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.