TORK Toiletpapir T7 2-lag 103,5 m 36 rl Hvid MidSize Compact uden hylse (472199)

893 kr.

Få en mere bæredygtig og praktisk løsning med TORK Toiletpapir T7 uden hylse. Ideel til offentlige miljøer. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194049959 Kategori:

TORK Toiletpapir T7 2-lag 103,5 m 36 ruller i Hvid MidSize Compact uden hylse tager din toiletoplevelse til et nyt niveau af luksus og praktisk innovation. Med dette avancerede toiletpapir fra Tork er du sikret en fremragende kvalitet, der imødekommer både brugernes behov og miljømæssige hensyn.

Det eksklusive 2-lags toiletpapir er designet til at være skånsomt mod huden samtidig med at det er ekstra absorberende og stærkt. Med en længde på imponerende 103,5 meter pr. rulle, er dette toiletpapir et langtidsholdbart valg, der giver dig god værdi for pengene samtidig med en forbedret brugeroplevelse.

Tork MidSize Compact dispensersystemet er nøje designet til toiletter med lav til middel brugerfrekvens, og kombineret med det hylsefri design bidrager det til en mere hygiejnisk og praktisk løsning. Det hvide toiletpapir uden hylse er fremstillet af 100% genbrugspapir, hvilket gør det miljøvenligt og bæredygtigt valg.

For at sikre brugertilfredshed og effektivitet er dette TORK toiletpapir uundværligt på offentlige toiletter, kontorer, restauranter og andre steder, hvor kvalitet og hygiejne er i fokus. Med 36 ruller i en pakke er du godt forberedt på at opretholde en ren og komfortabel toilethygiejne uden bekymringer.

Giv dig selv og dine gæster den bedste toiletoplevelse med TORK Toiletpapir T7 2-lag 103,5 m 36 ruller i Hvid MidSize Compact uden hylse. Lad dette produkt være din pålidelige ledsager i hverdagen og oplev den ultimative kombination af luksus, kvalitet og miljøvenlighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T7 2-lag 103,5 m 36 rl Hvid MidSize Compact uden hylse (472199)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.