Tork Universal T4 – Toiletpapir – 272 Ark – Rulle – 38 M (Pakke Med 8) – For P/N: 242082

388 kr.

Forkæl dig selv med Tork Universal T4 toiletpapir – luksuriøst blødt og slidstærkt. Pakke med 8 ruller – perfekt til hjemmet eller kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900544389474 Kategori:

Placer denne lækre pakke med Tork Universal T4 toiletpapir på din bestillingsliste i dag og oplev den ultimative følelse af luksus og komfort på dit toilet. Hver pakke indeholder ikke mindre end otte ruller med 272 bløde og stærke ark hver, hvilket giver dig en samlet længde på 38 meter per rulle. Dette toiletpapir er skabt til at opfylde dine behov og forventninger på hjemmets eller kontorets badeværelse.

Med sin ekstraordinære blødhed og overlegne styrke er Tork Universal T4 toiletpapir det perfekte valg for alle, der ønsker det bedste for sig selv og deres familie. Den høje kvalitet af papiret sikrer en behagelig og skånsom oplevelse ved hver brug, samtidig med at det er yderst holdbart og effektivt. Aldrig mere bekymringer om at løbe tør for toiletpapir – med otte ruller i hver pakke er du sikret en stabil forsyning i lang tid fremover.

Det er ikke blot luksusoplevelsen, der gør Tork Universal T4 toiletpapir til det bedste valg. Med fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed er dette toiletpapir fremstillet med omtanke for vores planet. Papiret er certificeret med den nordiske miljømærkning Svanen, hvilket garanterer, at det opfylder strenge miljø- og kvalitetskrav. Du kan nyde produktets overlegne egenskaber med god samvittighed, velvidende at du bidrager til en grønnere fremtid.

Tork Universal T4 toiletpapir er designet til at imødekomme behovene hos selv de mest krævende kunder. Uanset om det bruges derhjemme, på arbejdspladsen eller andre steder, vil dette toiletpapir opfylde dine forventninger til maksimal komfort og kvalitet. Med hver rulle får du en følelse af renhed og velvære, der vil glæde dig dag efter dag.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af dit toiletpapir. Med Tork Universal T4 får du en førsteklasses oplevelse, der vil gøre dit toiletbesøg til en sand fornøjelse. Bestil din pakke i dag og oplev den ultimative kombination af luksus, komfort og bæredygtighed direkte på dit eget badeværelse. Din hud og din samvittighed vil takke dig for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Universal T4 – Toiletpapir – 272 Ark – Rulle – 38 M (Pakke Med 8) – For P/N: 242082”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.